Lippu etuhintaan 27 €

Tangokuningatar Finaali -konserttiin to 6.7. klo 19 TAI

Tangokuningas Finaali -konserttiin la 8.7. klo 19

(norm. 40 €/41 €)

Etuhintaiset liput voit lunastaa oheisella kupongilla Tangotoimistosta (avoinna arkisin 9-17. Torikatu 15, Seinäjoki) tai soittamalla numeroon 06 4201 111
(muista ilmoittaa kestotilauksen asiakasnumerosi).

Etu koskee vain Ilkan ja Pohjalaisen kestotilaajia. Enintään 2 lippua/kestotilaaja. Etu ei koske jo lunastettuja lippuja eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Toimi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Etuhintaiset liput tulee lunastaa viimeistään pe 9.6. Tapahtumien järjestelyistä sekä lipunmyynnistä vastaa Seinäjoen Tangomarkkinat. Etu koskee I- ja L-katsomon paikkoja molemmissa Tangofinaaleissa.

Etukuponki Tangomarkkinoiden finaali-konsertteihin >>

Tangofinaalit 2017 Seinäjoki Areenassa

KUNINGATARFINAALI TORSTAINA 6.7. KLO 19
Tangolaulukilpailun kuusi Kuningatarfinalistia kilpailee Kruunusta. Finaalissa esittäytyy Argentiinan tähtivieras.

KUNINGASFINAALI LAUANTAINA 8.7. KLO 19
Laulukilpailun kuusi Kuningasfinalistia tavoittelevat Tangokruunua. Finaalissa esittäytyy Uruguayn tähtivieras ja Tangokuningatar 2017 vierailee konsertissa. Tangon sävellys- ja sanoituskilpailun voittoisan tangon ensiesitys ja tangon tekijöiden palkitseminen.

Musiikista vastaa Seinäjoen Komia Tango-orkesteri kapellimestarina Mika Toivanen. Juontajina Susanna Heikki ja Kaj Kunnas. Tuomaristossa Hanna-Riikka Siitonen, Matti Korkiala, Esa Nieminen, Tarja Närhi sekä tuomariston puheenjohtajana Martti Haapamäki.