Vinkkaa toimitusta uutisesta

Jos tiellesi sattui uutinen, vinkkaa siitä Ilkan toimitusta. Ota kuva ja lähetä se meille. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat ja jos kuvasi päätyy lehden sivuille saat yllätyslahjan. Voit myös lähettää uutisvinkin.

Kuvia voidaan julkaista Ilkan verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa.

Näin lähetät kännykällä uutiskuvan Ilkkaan

Kirjoita MMS-viestin (multimediaviestin) alkuun sanan VINKKI (väli) ja sen jälkeen halutessasi kuvateksti sekä oma nimesi. Lähetä viesti numeroon 13523.

Esim. VINKKI Tulva uhkaa taloja.  Teppo Kuvaaja

Julkaistun kuvan yhteydessä käytetään nimeä, jos se on viestin loppuun kirjoitettu.

Viesti on maksuton ja palvelu toimii kotimaisilla operaattoreilla.

Näin lähetät kännykällä uutisvinkin Ilkkaan

Kirjoita SMS-viestin (tekstiviestin) alkuun sanan VINKKI (väli) ja sen jälkeen halutessasi viesti. Lähetä viesti numeroon 13523.

Viesti on maksuton ja palvelu toimii kotimaisilla operaattoreilla.

Soittamalla tai sähköpostilla

Voit vinkata toimitusta myös soittamalla numeroon 06 247 7504 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen 13523@ilkka.fi.

Uutiskuvan säännöt

Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan ja oikeus luovuttaa kuva Ilkalle. Lähettäjä luovuttaa Ilkalle kuvan vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Julkaistuista kuvista lähetetään yllätyslahja ja yhteystietojen saamiseksi kuvan lähettäjään otetaan yhteyttä Ilkasta. Julkaisemattomista kuvista ei yllätyslahjaa anneta.

Ongelmatilanteissa soita 06 24 77 504.