Hyvä tilaajamme,
postialan lakon aikana Ilkan paperilehteä ei voida jakaa normaalisti kaikille tilaajillemme. Pahoittelemme tilannetta. Teemme kuitenkin parhaamme, jotta voisit nauttia ajankohtaisista uutissisällöistämme.

Ilkan jakelut lakon aikana

Arkipäivät (ma-pe)
• Aamujakelussa eli ns. varhaisjakelussa tullaan lehdet jakamaan kaikille tilaajille.
• Päiväjakelun lehtiä (lehdet, jotka jaetaan normaalisti klo 9-16 välillä) ei jaeta lainkaan.

Viikonloppu (la-su)
• Lehdet jaetaan tilaajille lähes normaalisti

Mahdollisia asiakashyvityksiä teemme myöhemmin niille tilaajille, joiden lehti on jäänyt kokonaan jakamatta lakon aikana. Asiakkaan ei tarvitse tämän johdosta olla erikseen yhteydessä tilaajapalveluumme.

Lisätietoja: www.posti.fi

Digisisällöt to 28.11. alkaen vain tilaajien luettavissa

Kaikkiin Ilkan kuluttajatilauksiin sisältyy digilehden eli näköislehden sekä verkkosivun tuoreiden tilaajasisältöjen lukuoikeus. Saat sisällöt käyttöösi, kun aktivoit itsellesi I-Mediatilin. I-Mediatili on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja sen voit aktivoida osoitteessa: www.ilkka.fi/aktivoi
Aktivointia varten tarvitset asiakasnumerosi sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Tiesithän, että Ilkka ilmestyy digilehtenä päivittäin jo klo 4.00.

Asiakasnumeron löydät tilauslaskusta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse 06 2477 201 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@i-mediat.fi. Jos matkapuhelinnumerosi on tallennettu tilausjärjestelmäämme, voit tilata asiakasnumeron tekstiviestillä. Lähetä viesti ASIAKASNUMERO numeroon 13523. Viesti on maksuton.

Ilkan digilehtisovelluksen voit ladata ilmaiseksi tablettiisi tai älypuhelimeesi omasta sovelluskaupastasi (Google Play tai App Store). Pääset lukemaan päivän Ilkan digilehtenä I-Mediatilin tunnuksilla.